Tietoa yrityksestä

Tervetuloa tutustumaan palveluihini!

Msf­kuntoutuspiste toimii Ruovedellä, Virroilla, Tampereella ja Savonlinnassa. Yritykseni nimi on lyhenne Mäkelän sähköfysiologisesta kuntoutuksesta, joka hoitomuotona kulkee ”punaisena lankana” palveluissani.

Olen toiminut hoitoalalla 14 vuotta yrittäjänä. Hoitoalalle siirryttyäni suoritin ensin kynsiteknikon koulutuksen Yhdysvalloissa. Hierojakoulutuksen, Msf­kuntouttajan koulutuksen ja lukuisia lyhyempiä hoitoalan kursseja olen suorittanut matkani varrella.

Ihmisten kokonaisvaltainen hyvinvointi on sydäntäni lähellä. Siksi seuraan jatkuvasti terveydenhuoltoon liittyviä tutkimuksia ja uusien hoitomenetelmien kehittymistä.

Toimintani on keskittynyt pääasiassa sähköfysiologiseen kuntoutukseen ja tekniseen/kohdistettuun osteopaattiseen hierontaan. Kuntoutusta tukevina hoitoina käytän muun muassa Elektrolyysi­kuonanpoistoa kehosta LifeDetoxin avulla sekä Lymphomed­kiinteytyslymfaa.

Ravintoneuvonta ja siihen liittyvät mittaukset, testit ja tuotemyynti ovat myös erittäin tärkeät palveluni kokonaisvaltaisessa hoidossa.

Toivotan Sinut lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan pidettyihin ja tehokkaisiin hoitoihin, joissa voit hetkeksi unohtaa arjen huolet ja kiireen.

virva
Virva Qvintus